Skip to main content

Ziua de Crăciun

Așa cum se cuvine, am petrecut ziua de Crăciun cu mâncare, băutură și lene multă (anul ăsta, parcă mai mult decât primele două).

Înainte și după masă însă, am ales să petrec puțin timp în compania unei cărți: cartea unui prieten pe care o recomand tuturor: Deziluzionistul. Am să vin și cu o recenzie după ce am digerat cum trebuie, atât mâncarea, cât și cartea.

Spre seară, vreau să mai citesc puțin, dar înainte de toate am să mă (re)joc Gothic 2. Dacă îl voi termina și tura asta, ar fi a 21-a oară.

Mi-am adus aminte de un cântecel:

Astă vară la Crăciun
M-am suit într-un alun
Și-am mâncat atâtea mere
De m-am săturat de pere!

Popular posts from this blog

Kevin Spacey e la fel ca Barack Obama. Adică out.

Măcar așa se va încheia agonia în care a fost băgat serialul House of Cards, unul din cele mai produse Netflix.
De ce agonie?

Bă, da’ voi ați auzit despre GUERRILLA marketing?!

Chiar există o strategie de advertising numită astfel!
Amuzant este că a fost folosită în cursul zilei de ieri când toată lumea (sau aproape toată lumea) a dat rating  de 5 steluțe la pagina Radio Guerrilla și au lăsat câteva mesaje de bine taximetriștilor.


Totul a început după ce câțiva taximetriști frumoși și liberi au zis ia să dea o steluță rating la pagina de Facebook a Radio Guerrilla doar pentru că au auzit ei o reclamă la Uber venită în pauza dintre emisiuni. Stealth as fuck, ce să mai. 

Puțină genetică pentru cei mai drepți și mai viteji dintre traci

Am găsit pe Facebook-ul profesoarei Mihaela Miroiu articolul de mai jos și am dat o citeală peste el. Mai degrabă printre rânduri decât în amănunt că nu prea le am eu cu genetica. Da' măcar o concluzie tot am tras.
Textul poate fi citit aici.