Skip to main content

Despre Obama, Finlanda și despre heavy metalAmuzant tare Obama ăsta. Îmi va fi dor de el ... mai ales dacă va ieși Trump președinte ...

Un filmuleț simpatic pe care îl găsiți mai jos îl prezintă pe Obama vorbind despre cultura scandinavă în epoca globalizării. De la ABBA la Avicii, de la Andersen până la Skype, de la Lego până la Angry Birds: totul datorită țărilor scandinave. 


Un aspect, totuși, m-a uns pe suflet în discursul președintelui american și mă refer la cel ce ține de heavy metaaaaaaaaaaaal!!! Cel mai popular export al Finlandei din zilele noastre (asta de când Nokia nu mai sparge podeaua de să te ducă în iad până la Diablo ...).

La final a făcut o constatare destul de interesantă: Finlanda are cele mai multe trupe de heavy metal pe cap de locuitor din lume!

sursă micuțului studiu: https://www.reddit.com/user/depo_
Iată și filmulețul despre care v-am scris:


Popular posts from this blog

Kevin Spacey e la fel ca Barack Obama. Adică out.

Măcar așa se va încheia agonia în care a fost băgat serialul House of Cards, unul din cele mai produse Netflix.
De ce agonie?

Bă, da’ voi ați auzit despre GUERRILLA marketing?!

Chiar există o strategie de advertising numită astfel!
Amuzant este că a fost folosită în cursul zilei de ieri când toată lumea (sau aproape toată lumea) a dat rating  de 5 steluțe la pagina Radio Guerrilla și au lăsat câteva mesaje de bine taximetriștilor.


Totul a început după ce câțiva taximetriști frumoși și liberi au zis ia să dea o steluță rating la pagina de Facebook a Radio Guerrilla doar pentru că au auzit ei o reclamă la Uber venită în pauza dintre emisiuni. Stealth as fuck, ce să mai. 

Puțină genetică pentru cei mai drepți și mai viteji dintre traci

Am găsit pe Facebook-ul profesoarei Mihaela Miroiu articolul de mai jos și am dat o citeală peste el. Mai degrabă printre rânduri decât în amănunt că nu prea le am eu cu genetica. Da' măcar o concluzie tot am tras.
Textul poate fi citit aici.