Skip to main content

Există proști pe lumea asta care cred că Nutella este un aliment sănătos ... mai puțin pe la unguriDacă ai fost șocat de inepțiile pe care le turuie amatorii de România TV, conspirații, reptilieni și alți amfibieni, află că în lumea asta trăiesc suficient de mulți oameni care să creadă că Nutella este un aliment sănătos. Suficient de mulți oameni încât să fie articole scrise cu titluri de genul „Nutella nu este sănătoasă”.Cum poți să te aștepți de la o pastă de ciocolată să fie ... sănătoasă ... ? Cât de mult ești dispus să-ți violezi conștiința și spiritul critic încât să fii accepți o astfel de idee ... ? Vreau și eu să cred că PSD-ul va aduce cea mai guvernare bună de după '89 încoace.

Nebunia a pornit de pe Reddit (probabil și glorioasa revoluție a proletariatului internațional tot de aici va porni). Pe urmă au început blogurile să latre și să dezbată. Că mult tare mai era de dezbătut. Eu spun că e chiar ok compoziția. Mă așteptam să fie mai rău de-atât, dar hei, totul e ok. Mai bei și 500 ml de Cola și ai umplut borcanul de zahăr fără regrete.

Și restu-i sănătate.

Mai ales în Europa de Est, că tot în aceste zile ne-au anunțat ungurii că produsele alimentare venite aici sunt cu mult inferioare comparativ cu cele din Austria. Da, boss, da' voi plecați dimineața la supermarket în Viena și seara sunteți veniți acasă plini de sacoșe, cu burta plină de haleală și vezica umplută de cafea, copil plimbat prin parcul de distracții și trei filme văzute la cinema. Noi ce ne facem că tot în Europa de Est suntem și printre vecini ...

Da' știi ce, mai bine rămân la un platou tradițional Straight Outta Soviet Romania/Russia ce vrei tu decât să fiu dintre cei care aleg să creadă că zahărul este sănătos în vreun fel.

#rezist

Mai bine prost nutrit decât prost de tot

urmează niște poze SENZAȚIONALE care își au rolul să ne explice cât de sănătoasă este Nutella ...

Și pentru că totul e bine și pentru că (nu) știu să rezist tentației ...
Reziști/nu reziști, măcar fă-o cu cap

Popular posts from this blog

Kevin Spacey e la fel ca Barack Obama. Adică out.

Măcar așa se va încheia agonia în care a fost băgat serialul House of Cards, unul din cele mai produse Netflix.
De ce agonie?

Bă, da’ voi ați auzit despre GUERRILLA marketing?!

Chiar există o strategie de advertising numită astfel!
Amuzant este că a fost folosită în cursul zilei de ieri când toată lumea (sau aproape toată lumea) a dat rating  de 5 steluțe la pagina Radio Guerrilla și au lăsat câteva mesaje de bine taximetriștilor.


Totul a început după ce câțiva taximetriști frumoși și liberi au zis ia să dea o steluță rating la pagina de Facebook a Radio Guerrilla doar pentru că au auzit ei o reclamă la Uber venită în pauza dintre emisiuni. Stealth as fuck, ce să mai. 

Puțină genetică pentru cei mai drepți și mai viteji dintre traci

Am găsit pe Facebook-ul profesoarei Mihaela Miroiu articolul de mai jos și am dat o citeală peste el. Mai degrabă printre rânduri decât în amănunt că nu prea le am eu cu genetica. Da' măcar o concluzie tot am tras.
Textul poate fi citit aici.