Skip to main content

Rîmaru de la RACLA s-a înecat din cauza unui hashtag

După ce a lăsat golăneala de cartier sub preș, Călin Ionescu, ăsta de-l știm de la RACLA, ne-a bubuit cu un comunicat de presă pe profilul personal de te doare mintea. Extrag câteva părți:

„Sunt cunoscut încă din anii 2000 ca și artist de hip-hop/rap, opera mea adoptând un stil verbal direct și, pe alocuri, licențios. De altfel, acesta este genul muzical adoptat de mai mulți colegi de breaslă.
Acest gen muzical mi-a definit cariera muzicală și, în anumite privințe, chiar și viața.”


Putea la fel de bine să fi pus versurile ălora de la Taxi în loc de paragraful ăsta: „Sunt bărbat, nu sunt deloc complicat / Sunt relativ simplu; ce-am în pantaloni am și-n minte.” [huehuehue]
---
„De altfel, consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv din urmă cu 2 ani. Mărturie în acest sens stă faptul că nu au acționat din punct de vedere legal împotriva mea.”

2. De parcă poliția ar face ceva în privința asta, băi, ciorapăre! Probabil ți-ar fi dat interdicție să te apropii mai mult de 5 m de tipele pe care le-ai agresat, dar ți-ar fi fost suficient; că-s sigur că n-ai făcut nimic altceva în liceu decât antrenamente olimpice de aruncat flegma în gagici. Că de.

3. (și după mă duc) Hai că poate așa s-a mai demontat o mitologie urbană, un fraier de stătea drept zeu și se prezenta mare copywriter, da' în realitate nu era decât un alt fraier care-și face labă (aviz postarea lui Raul Gheba) în văzul tuturor ...

... Numai că lu' ăsta îi place să se uite în oglindă când o face. Și te cheamă să te uiți la el în timp ce și-o freacă și se uită la el. Și insistă. Și dacă ești o tipă abia ieșită din facultate de abia înțelegi și tu ce dracu' vrei de la viață și vrei să-ți găsești un sens în viață, atunci fraieru' insistă mai tare. Și dacă tot nu-i iese, începe să te scuipe, să te înjure, să te ia la rost.


PS: mai spun ceva: hai poate le-o dăm în cap la mai mulți în țara asta care au fost „primul venit, primul ajuns mare barosan într-un domeniu” doar pe criteriul că au fost primii care-au făcut o chestie în domeniul respectiv și și-au propulsat nasul până la Stația Spațială Internațională și înapoi. Afaceriști, politicieni, d-ăștia prin corporații și alte chestii ... io zic să le bubuim una-n nas la fiecare și cu ocazia asta știm că am făcut și o curățenie pe aici :)

Popular posts from this blog

Kevin Spacey e la fel ca Barack Obama. Adică out.

Măcar așa se va încheia agonia în care a fost băgat serialul House of Cards, unul din cele mai produse Netflix.
De ce agonie?

Bă, da’ voi ați auzit despre GUERRILLA marketing?!

Chiar există o strategie de advertising numită astfel!
Amuzant este că a fost folosită în cursul zilei de ieri când toată lumea (sau aproape toată lumea) a dat rating  de 5 steluțe la pagina Radio Guerrilla și au lăsat câteva mesaje de bine taximetriștilor.


Totul a început după ce câțiva taximetriști frumoși și liberi au zis ia să dea o steluță rating la pagina de Facebook a Radio Guerrilla doar pentru că au auzit ei o reclamă la Uber venită în pauza dintre emisiuni. Stealth as fuck, ce să mai. 

Puțină genetică pentru cei mai drepți și mai viteji dintre traci

Am găsit pe Facebook-ul profesoarei Mihaela Miroiu articolul de mai jos și am dat o citeală peste el. Mai degrabă printre rânduri decât în amănunt că nu prea le am eu cu genetica. Da' măcar o concluzie tot am tras.
Textul poate fi citit aici.