Skip to main content

Rîmaru de la RACLA s-a înecat din cauza unui hashtag

După ce a lăsat golăneala de cartier sub preș, Călin Ionescu, ăsta de-l știm de la RACLA, ne-a bubuit cu un comunicat de presă pe profilul personal de te doare mintea. Extrag câteva părți:

„Sunt cunoscut încă din anii 2000 ca și artist de hip-hop/rap, opera mea adoptând un stil verbal direct și, pe alocuri, licențios. De altfel, acesta este genul muzical adoptat de mai mulți colegi de breaslă.
Acest gen muzical mi-a definit cariera muzicală și, în anumite privințe, chiar și viața.”


Putea la fel de bine să fi pus versurile ălora de la Taxi în loc de paragraful ăsta: „Sunt bărbat, nu sunt deloc complicat / Sunt relativ simplu; ce-am în pantaloni am și-n minte.” [huehuehue]
---
„De altfel, consider că nici măcar persoanele care mă acuză nu au luat în serios pretinsul meu limbaj agresiv din urmă cu 2 ani. Mărturie în acest sens stă faptul că nu au acționat din punct de vedere legal împotriva mea.”

2. De parcă poliția ar face ceva în privința asta, băi, ciorapăre! Probabil ți-ar fi dat interdicție să te apropii mai mult de 5 m de tipele pe care le-ai agresat, dar ți-ar fi fost suficient; că-s sigur că n-ai făcut nimic altceva în liceu decât antrenamente olimpice de aruncat flegma în gagici. Că de.

3. (și după mă duc) Hai că poate așa s-a mai demontat o mitologie urbană, un fraier de stătea drept zeu și se prezenta mare copywriter, da' în realitate nu era decât un alt fraier care-și face labă (aviz postarea lui Raul Gheba) în văzul tuturor ...

... Numai că lu' ăsta îi place să se uite în oglindă când o face. Și te cheamă să te uiți la el în timp ce și-o freacă și se uită la el. Și insistă. Și dacă ești o tipă abia ieșită din facultate de abia înțelegi și tu ce dracu' vrei de la viață și vrei să-ți găsești un sens în viață, atunci fraieru' insistă mai tare. Și dacă tot nu-i iese, începe să te scuipe, să te înjure, să te ia la rost.


PS: mai spun ceva: hai poate le-o dăm în cap la mai mulți în țara asta care au fost „primul venit, primul ajuns mare barosan într-un domeniu” doar pe criteriul că au fost primii care-au făcut o chestie în domeniul respectiv și și-au propulsat nasul până la Stația Spațială Internațională și înapoi. Afaceriști, politicieni, d-ăștia prin corporații și alte chestii ... io zic să le bubuim una-n nas la fiecare și cu ocazia asta știm că am făcut și o curățenie pe aici :)

Popular posts from this blog

De-ar fi fost România monarhie, ar fi fost mai bine?

                 Fac un exercițiu de imaginație. Chiar încerc să mă gândesc la România dacă ar fi revenit la monarhie imediat după revoluție ... Ar fi fost mai bine, ar fi fost mai rău sau ar fi fost tot pe acolo?
                Indiferent dacă ești monarhist sau capitalist, cinstit este să recunoști legitimitatea monarhiei imediat după revoluție, căci aceasta ar fi trebuit să fie forma noastră de guvernământ. Eu unul nu sunt monarhist nici cât negru sub unghii. Prefer republica și un președinte la putere de care mai poți scăpa după cinci ani.
                Mihai, însă, mi-a plăcut ca persoană și mi s-a părut un model pentru țara noastră și da, cred că el ar fi fost prielnic pentru destinul țării, dar nu știu ce aș putea spune despre ceilalți membri ai casei regale. Cumva, un șir al evenimentelor ...

Ești sigur de plățile pe care le faci cu cardul tău bancar?

Sărbătorile se apropie cu pași rapizi și este un moment în care, inevitabil, începem să facem cumpărături.

              Din cauza timpului limitat și, ce-i drept, din cauza comodității, retail-ul se mută din ce în ce mai mult în online, astfel că devii din ce în ce mai nevoit să plătești cu un card bancar, fie el de debit sau de credit.
                Nu cu mult timp în urmă auzeam diferite persoane extrem de reticente în a-și pune datele bancare pe un site. De fapt chiar am rămas surprins că vorbim și despre ăștia mai tineri care nu folosesc un card atunci când vor să cumpere online, deși sunt conștienți că este mai simplu și mai comod.

2018

Ce voi urmări în 2018:

Politică și economie
-Mai mult ca niciodată mă interesează Regatul Unit pentru că a devenit noua mea casă pentru o perioadă nedeterminată. Brexit-ul încă se negociază și este dureros: Scoția nu are decât motive de supărare, există riscul de a se pune graniță între Irlanda și Irlanda de Nord, cu toate că nu asta prevedea Good Friday Agreement (tratatul care a adus liniștea între cele două Irlande). Din punct de vedere economic vor pierde în ceea ce privește comerțul cu Germania, Franța și Olanda, însă vor încerca să compenseze prin comerț cu alte state din afara continentului european, deci în Commonwealth, China și Statele Unite ale Americii. Dar ce ne facem și cu acest Commonwealth? Vremuri întunecate ar veni pentru monarhie în cazul în care 2018 va fi anul în care Lizzie (Regina Elisabeta a II-a) va deceda și în locul ei va veni Prințul Charles. Căci, deși este foarte apreciat în România, nu același lucru se poate spune la el acasă, iar Labour Party a obținut un…